Mourinho neemt reserve-elftal in bescherming na verlies op Feyenoord: "Maar zondag weer met normaal team tegen Watford"

Koen Frans
Koen Frans
| 4 reacties
Mourinho neemt reserve-elftal in bescherming na verlies op Feyenoord: "Maar zondag weer met normaal team tegen Watford"
Foto: © photonews

José Mourinho nam zijn ploeg in bescherming na de Europese nederlaag tegen Feyenoord. Een aantal van zijn spelers kwam immers pas voor het eerst dit seizoen in actie.

"De realiteit is dat sommige spelers hun eerste minuten van het seizoen maakten", zei een nuchtere Mourinho na de 1-0 nederlaag in De Kuip. "Natuurlijk speelden sommigen beter dan anderen, maar ik kan ze niet veroordelen op basis van één wedstrijd."

Mourinho voerde liefst acht wijzigingen door in zijn basiselftal in vergelijking met de Premier League-topper tegen Manchester City (1-2 nederlaag) van afgelopen weekend. Shaw, Valencia en Rooney reisden zelfs niet mee naar Rotterdam, Zlatan Ibrahimovic begon op de bank.

Zlatan Ibrahimovic mocht een halfuur voor tijd invallen, maar kon de 1-0 nederlaag niet voorkomen.

Fris voor Watford

"Het is duidelijk dat we spelers als Valencia en Shaw in Manchester hebben achtergelaten zodat ze fris zijn voor de wedstrijd van zondag tegen Watford", zei Mourinho. "Dan keren we terug naar een normaal team, met een pak minder veranderingen."

Ook Marouane Fellaini zat gisteren 90 minuten op de bank in het Europese duel tegen Feyenoord. Onze landgenoot wordt zondag tegen Watford weer in de ploeg verwacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties