Stijn Wuytens over zijn bijna-doodervaring: "Zag er wel eng uit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Stijn Wuytens over zijn bijna-doodervaring: "Zag er wel eng uit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zag er heel akelig uit hoe Stijn Wuytens bleef liggen in het Europa League duel tussen AZ en Dundalk. Zijn ploegmaats stonden te huilen terwijl onze landgenoot werd weggedragen op een brancard.

Stijn Wuytens bleef gisteren levenloos liggen in de Europa League wedstrijd tussen het Nederlandse AZ en Ierse Dundalk FC (1-1). De spelers van AZ hielden de adem in en vreesden zelfs voor het leven van onze landgenoot, die meteen naar het ziekenhuis werd gebracht. Maar de schade valt wonderwel mee mee. Wuytens hield 'maar' een hersenschudding over aan het duel met de Ierse doelman.

Ik heb de beelden gezien en het zag er wel eng uit.

De middenvelder was even buiten bewustzijn na een klap op de kin van doelman Rogers. Onze landgenoot werd op een brancard het veld afgedragen. De spelers van AZ reageerden aangeslagen en gaven de 1-0 voorsprong nog uit handen. Ook de geëmotioneerde coach John Van den Brom hield het niet droog en vond het resultaat van ondergeschikt belang. (Lees zijn reactie)

Biljarten in het spelershome

Gelukkig viel de schade mee. Wuytens reageerde vandaag in een filmpje op het incident. "Ik heb vandaag de beelden gezien en het zag er wel eng uit. De reacties gaven me wel kippenvel. Het is mooi om te zien dat iedereen zo meeleeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties