Legia-supporters konden Hasi niet meer luchten: "Alles kapotgemaakt"

Redactie
| 9 reacties
Legia-supporters konden Hasi niet meer luchten: "Alles kapotgemaakt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi moest gisteren al zijn biezen pakken bij Legia Warschau. Zijn vertrek stond echter al lang vast, want de Poolse supporters dreigden de boel te gaan afbreken.

Het verhaal Legia-Hasi was al snel gedoemd om te missen. Zelfs nadat de ex-coach van Anderlecht de Champions League haalde, bleef de kritiek loeihard. Zowel de supporters als de spelers lieten publiekelijk hun ongenoegen blijken. Toen hij sterspeler Nemanja Nicolic in de Champions League-match tegen Dortmund op de bank hield en vervolgens met 0-6 thuis verloor was dat de spreekwoordelijke druppel. Al was het eerder een regenval te veel dan enkel een druppel.

Volgens Poolse bronnen waren de supporters zelfs al weken bezig met het inzamelen van geld om zijn ontslagpremie te betalen. Het grootste verwijt: de ploeg kon aanvallend geen deuk in een pakje boter stampen. En verdedigend - het stokpaardje van Hasi - werden er ongelooflijk domme doelpunten geslikt. "Hij vermoordde Legia", laat een fan van de harde kern weten. "Hij had niet lang meer moeten blijven of..."

Alles kapotgemaakt

En voor Hasi is het misschien geen slechte zaak dat hij weg is bij de Poolse ploeg, want van wat we hoorden ging het niet bij dreigen alleen blijven. De Legia-fans zijn van een iets hardere slag dan die van Anderlecht en hebben al redelijk wat op hun kerfstok. "Hij heeft alles kapotgemaakt", vertelt een Poolse journalist die Legia wekelijks volgt. "De fans, tja, dat zou inderdaad nooit meer gelukt zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties