Engels baalt nog steeds: "Alweer in een zwart gat, maar je wordt het gewoon"

Maxim Cleemput
| 14 reacties
Engels baalt nog steeds: "Alweer in een zwart gat, maar je wordt het gewoon"
Foto: © photonews

Jammer, jammer, jammer. Dat gevoel hadden wij na alweer een blessure voor Bjorn Engels. Hoe hij daar lag tijdens het Champions League-duel tegen Leicester was pijnlijk om zien. "Op het eerste moment dacht ik: 'Verdorie, weeral een blessure'."

De verdediger kwam net terug in vorm. “De wedstrijd tegen Westerlo had ik het gevoel dat ik terug op niveau kwam en speelde mijn beste eerste helft van het seizoen. Ik was echt klaar voor mijn Champions League-debuut", verklaart hij bij ClubTV.

De tweede helft tegen Leicester was nog maar net begonnen of het ging al mis voor de jonge Belg. “Ik schermde de bal af voor Ludo (Butelle, red.) en ineens voelde ik een lelijke duw in mijn onderrug, die ik totaal niet zag aankomen. Ik wist direct hoe laat het was. Ik voelde dat mijn schouder niet goed zat en mijn arm hing ook helemaal niet waar het moest, dat is echt 'kloterij', hé. Wat ik dacht? Alweer in een zwart gat, maar ondertussen word je het wel gewoon.”

Toch duurde het nog even voor het daagde bij hem hoe erg het was. “Toen ik in de ambulance lag, was ik nog steeds bezig met die wedstrijd en vroeg ik hoeveel het was en of er nog iets gebeurd was. Het was pas later toen ik thuiskwam dat het besef kwam.”

Playstation spelen

Over zijn revalidatie is de Bruggeling duidelijk: “Ik ga één keer om de twee of drie dagen naar de club om de wonden te verzorgen en lichte oefeningen te doen om de schouder niet te stroef te laten worden.” Maar echt veel kan hij nog niet doen. “Voor de rest is het thuiszitten en veel rusten. Gelukkig kan ik nog Playstation spelen”, zegt Engels met de knipoog.

Bekijk hieronder het volledige interview. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties