Manager Hans Vanaken wijst met de vinger naar andere Club-spelers: "Dat straalt wel op hem af"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Manager Hans Vanaken wijst met de vinger naar andere Club-spelers: "Dat straalt wel op hem af"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge draait vooralsnog niet. In de Champions League opende blauw-zwart met een 0 op 6 en ook in de eigen Jupiler Pro League kijkt de landskampioen al tegen vier nederlagen aan.

Aanvallers Diaby en Vossen vinden moeilijk de weg naar doel en ook de jongens die voor de aanvoer zorgen zoals een Hans Vanaken kunnen vooralsnog beperkte statistieken voorleggen. Daar is zijn manager Evert Maesschalck in Het Laatste Nieuws duidelijk over.

"Hem niet verwijten dat een ander niet scoort"

"Ik heb Hans dit seizoen al een paar fantastische passes zien geven. In élke match. Als die afgemaakt worden, heeft hij nu misschien al 5 of 6 assists achter zijn naam. Je kan hém niet verwijten dat een ander niet scoort. Maar het straalt wel op hem af."

Volgens zijn manager mag Vanaken wat vaker naar doel schieten en de vrije trappen voor zijn rekening nemen. "Bij Lommel heb ik hem fantastische goals op vrije trap zien maken. Wat mij betreft mag hij bij vrijschoppen meer de bal opeisen. Eens iedereen aan de kant duwen en zeggen 'Het is aan mij!' Daar moet hij in groeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties