Balen voor De Petter en Leko: "En toen zaten ze in een zetel"
Redactie
| 1 reacties

Steven De Petter en Ivan Leko zagen een erg efficiënt Zulte Waregem op bezoek bij STVV

Balen voor De Petter en Leko: "En toen zaten ze in een zetel"
Foto: © photonews

STVV is met een 2 op 15 helemaal onderin verzeild geraakt in de Jupiler Pro League. Ook tegen Zulte Waregem liep het mis: zelf wat kansjes, maar twee keer het deksel op de neus na dekkingsfouten. Steven De Petter weet het ook allemaal niet meer.

"Waaraan het ligt? Ik weet het niet", gaf De Petter aan na de 0-2 nederlaag tegen Essevee. "Ze komen er twee keer tussendoor en het is ook twee keer raak. Dan weet je dat het een moeilijke partij zal worden."

De Petter hier in de achtervolging op Lukas Lerager

"Na de 0-2 zat Zulte Waregem in een zetel en konden ze rustig controleren. Ze hebben een sterke organisatie en we probeerden nog wel, maar konden niet meer scoren. Of de ref een rol speelde? Ik had vaak het gevoel dat hij verkeerd zat, maar ik ga eerst rustig de beelden eens bekijken thuis."

Ook coach Ivan Leko zag het op eenzelfde manier: "Qua fysieke kracht en qua ontwikkelen van kansen was het niet slecht, maar we hebben te weinig gedaan met de mogelijkheden die we kregen. Het is nu aan ons om zo snel mogelijk klaar te zijn voor opnieuw een belangrijke wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties