Vanhaezebrouck houdt woord: twee verrassende namen op training Gent

Vanhaezebrouck houdt woord: twee verrassende namen op training Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck kondigde na de nederlaag in KV Mechelen aan dat hij jeugdspelers de kans zou geven bij AA Gent. "Want het moet stoppen met die flaters en er zijn beloften goed bezig." De oefenmeester heeft woord gehouden.

Of ze kansen krijgen tegen Shakhtar Donetsk of aanstaand weekend? Dat is absoluut nog geen zekerheid, maar Hein Vanhaezebrouck heeft alvast de concurrentie wat extra aangezwengeld door Thibault De Smet en Louis Verstraete te laten meetrainen bij AA Gent.

De jongeren mogen misschien iets langer opblijven

De twee beloften zijn goed bezig en moeten voor een nieuw elan zorgen bij de Buffalo's, die morgen tegen de topclub uit Oekraïne punten proberen te pakken en iets recht te zetten hebben na de 5-0 pandoering uit de heenwedstrijd.

De coach zelf? Die hoopt dat de fans hem niet in de steek zullen laten. "Ik hoop opnieuw op een kleine 20.000 fans", klonk het op zijn persconferentie. "Ik weet dat 21.05 uur laat is, maar de jongeren hebben vakantie en mogen misschien iets langer op blijven. De fans zijn voor ons belangrijk en kunnen het verschil maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties