We smulden al twee dagen van De Bruyne, Meunier, Carrasco, Hazard, ... Wat met de Belgen in de Europa League?

We smulden al twee dagen van De Bruyne, Meunier, Carrasco, Hazard, ... Wat met de Belgen in de Europa League?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels gooiden dinsdag en woensdag hoge ogen in de Champions League. Aan onze landgenoten in de Europa League dus het sein om even straf te doen.

De Bruyne, Meunier, Hazard, Carrasco, ... Stuk voor stuk blonken ze uit op speeldag 4 in de Champions League. Donderdag zijn naar goede gewoonte dit seizoen de vier Belgische ploegen aan zet, maar de zwart, geel en rode kleuren zijn alomtegenwoordig.

In groep A heeft Man United nog een pak werk voor de boeg. The Mancunians sprokkelden tot dusver een 6 op 9, maar Feyenoord en Fenerbahçe hijgen in de nek. Bovendien hebben Fellaini en co een dramatische vorm te pakken. Ook de groep van AS Roma ligt nog volledig open. Radja Nainggolan en zijn kompanen toppen de poule met 5 op 9, maar Austria Wien, Astra en Victoria Plzen volgen vlakbij.

Zenit op koers

Dan staan Axel Witsel en Nicolas Lombaerts er beter voor. Zenit raast tot nog toe foutloos door de EL. Tegen Dundalk kan vanavond de kwalificatie veilig gesteld worden. Wanderson tot slot balanceert met RB Salzburg, doorgaans top op dit niveau, op de rand van de uitschakeling. De Oostenrijkers konden nog geen enkel punt sprokkelen.

Verdien geld met onze landgenoten in de Europa League!

Voetbalkrant en UNIBET zetten u op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via volgende LINK. Een gokje op een Belgische zege kan u een fraai bedrag opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties