Antwerp wil liefst vannacht zijn nieuwe coach al, hier moet de T1 volgens Decuyper aan voldoen

Dirk Pieters en Redactie vanuit Antwerpen
| 29 reacties
Antwerp wil liefst vannacht zijn nieuwe coach al, hier moet de T1 volgens Decuyper aan voldoen
Foto: © Voetbalkrant.com

Royal Antwerp FC gaat op zoek naar zijn derde hoofdcoach van het seizoen. De belangstelling om de oudste club van het land te coachen is groot, maar de nieuwe T1 moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.

"We gaan voor een trainer die staat voor groepsmentaliteit en inzet", liet sterke man Patrick Decuyper dinsdag op een druk bijgewoonde persconferentie weten. "We moeten ervoor zorgen dat de jongens die op de bank zitten of zelfs naast de ploeg vallen als één blok achter de ploeg staan."

"Er is veel interesse", bevestigde Decuyper. "Vreven is vrij, dus is hij een logische kandidaat om hier trainer te worden. Hij voldoet ook onze waarden en normen, maar er zijn nog coaches die deze waarden symboliseren."

"We gaan snel handelen, want we spelen vrijdag al tegen Oud-Heverlee Leuven. Liefst van al zou ik vannacht een trainer willen voorstellen, maar lang zal het niet duren. We moeten klaar zijn voor de laatste 13 wedstrijden."

En die wedstrijden, daar zullen de spelers alles voor moeten geven. Het is duidelijk dat Patrick Decuyper niet tevreden is met de resultaten tot nu toe. "Ik verwacht in de terugronde een serieuze reactie van de spelers. De prestatie op Lierse was een dieptepunt. We verloren er alle duels. Dat heeft me diep gekwetst. Nu moeten we er alles aan doen om die promotie te behalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties