Nasri verklapt kleedkamergeheim van Guardiola: "Geen seks na middernacht"

Redactie
| 3 reacties
Nasri verklapt kleedkamergeheim van Guardiola: "Geen seks na middernacht"
Foto: © Photonews

Samir Nasri wou absoluut weg bij Manchester City ondanks aandringen van Pep Guardiola om te blijven. De Franse middenvelder legde zelfs enkele kleedkamergeheimen van de Spaanse coach op straat.

Nasri deed wel nog de voorbereiding bij City alvorens uitgeleend te worden aan Sevilla. "Guardiola liet me bepaalde dingen inzien. Hij vertelde dat ik er met mijn hoofd niet bij was, dat ik een probleem had. Dat zei hij diverse keren en hij gaf me zelfs letterlijk een schop onder mijn kont", zei hij bij L’Equipe du soir.

"Toen ik terugkwam van vakantie, na een jaar met blessureleed en privéproblemen, was ik een beetje uit vorm. Niet zo erg als werd beweerd, maar ik had een beetje overgewicht. Vier kilo. Bij Guardiola moet je niet over de 2,5 kilo heengaan. Dan train je niet meer met de groep mee. We hadden enkele gesprekken. Hij wilde dat ik bleef, maar ik wilde weg. Hij kon mij geen basisplaats verzekeren. Guardiola vond dat ik een fout maakte, maar ik heb nog een contract voor twee jaar."

Ik was een beetje uit vorm en had overgewicht: vier kilo. Boven de 2,5 kilo train je niet meer mee bij Guardiola

En hij gaf nog één van de geheimen van Guardiola mee. "Seks mag van Guardiola alleen voor middernacht, om zo goed je rust te kunnen pakken. Ook als je dag erna vrij bent. Hij verzekerde dat hij dat ook bij Lionel Messi had toegepast en sindsdien waren de spieren van Messi aanzienlijk verbeterd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties