Van Holsbeeck in de verdediging: "Wat is het probleem met Bayat?"

Redactie
| 23 reacties
Van Holsbeeck in de verdediging: "Wat is het probleem met Bayat?"

Mogi Bayat werkte zich de laatste jaren in geen tijd op tot de machtigste makelaar in België, maar rond zijn naam hangt heel wat controverse. Herman Van Holsbeeck countert de kritiek.

Deze zomer kon u op Voetbalkrant.com al lezen hoeveel invloed Bayat wel niet heeft op elke transfermercato in België. Dat kan u via deze link nog eens bekijken. De manager was bij het gros van de transfers betrokken.

Herman Van Holsbeeck reageerde bij Sport/Voetbal Magazine op de kritiek. "Ik zal je vertellen waarom Bayat nuttig is voor Anderlecht. Tot op de laatste dag voor de transferdeadline hoorde ik van de entourage van Lombaerts dat ik moest aandringen, omdat de prijs wel zou zakken."

Ik had de indruk dat er met mijn voeten werd gerammeld

-Herman Van Holsbeeck

De manager van Anderlecht voelde echter nattigheid. "Ik had de indruk dat er met mijn voeten werd gerammeld. Om drie uur s' middags heb ik plan B moeten activeren. Uros Spajic. Ik heb Bayat gebeld en op een half uur had hij de voltallige directie van Toulouse aan de lijn gehad en een privéjet geregeld om Spajic te laten overvliegen."

"Rond 18 uur stond Spajic aan mijn bureau. Wat is dan het probleem met Bayat?" Bayat was deze zomer ook betrokken bij onder meer de overgang van Hamdi Harbaoui, ook al naar Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties