Britse kranten snoeihard: "Ze deden aan schadebeperking" en "Ze zagen de eerste helft alle hoeken van het veld"

Britse kranten snoeihard: "Ze deden aan schadebeperking" en "Ze zagen de eerste helft alle hoeken van het veld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is niet echt met een positief gevoel teruggekomen uit Engeland. En de Britse kranten doen er niet veel aan om het zelfvertrouwen op te krikken. Zij zagen immers "een Club Brugge dat weinig geleerd had."

Voor de rust was Club Brugge een speelbal voor Leicester City, dat niet echt indruk maakt in de Premier League. "Ze stonden al na vijf minuten op achterstand", schrijft de Daily Mail. "Het ging veel te snel voor de bescheiden Brugse verdedigers. Ze hadden blijkbaar niets geleerd uit het verlies op eigen bodem. Het leek alsof ze de pressing van Leicester nog nooit gezien hadden."

"Na 28 minuten was het al voorbij voor Brugge, dat opnieuw met rode kaken achterbleef. De penaltyfout van Dion Cools was waarschijnlijk de makkelijkste die ref Buquet ooit heeft moeten fluiten."

En The Guardian ging nog een stapje verder. "Het leek wel alsof Brugge aan schadebeperking wou doen. De tweede helft was beter na de geweldige solo van Izquierdo."

Maar er werd ook gehakt op blauw-zwart. "Ze gaven Leicester de eerste helft veel te veel tijd om de bal rond te spelen. Ze leken te wachten op een foutje in hun verdediging. Ze kregen alle hoeken van het veld te zien. Pas na de goal was er ietwat van vertrouwen bij de bezoekers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties