Reactie Complottheorie tegen Gent? Vanhaezebrouck stelt zich vragen: "Ik ben verrast en vind het raar"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 41 reacties
Complottheorie tegen Gent? Vanhaezebrouck stelt zich vragen: "Ik ben verrast en vind het raar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent staat voor een loodzware opdracht, wil het alsnog Europees overwinteren in de Europa League. Gent moet op de laatste speeldag van de poulefase beter doen dan het Portugese Braga. Hein Vanhaezebrouck heeft er geen goed oog in, zo bleek donderdagavond.

“Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje verrast ben. Ik zag een Braga aan het werk dat tevreden was met een punt. Die ploeg was heel happy met het resultaat (2-2), terwijl ze toch weten dat ze op de laatste speeldag tegen het onklopbare Shakhtar Donetsk spelen en wij op bezoek gaan bij de laatste in de stand, Konyaspor”, aldus Vanhaezebrouck.

De trainer van Gent kon zijn ogen duidelijk niet geloven, toen hij de tegenstander zag vieren na het laatste fluitsignaal. “Als ik zie dat zij na de match het gevoel hebben dat ze al gekwalificeerd zijn, stel ik mij daar vragen bij."

"Ik weet dat de huidige trainer van Shakhtar de ex-coach van Braga is"

"Ik weet ook wel dat de huidige trainer van Shakhtar (Paulo Fonseca, nvdr.) de ex-coach van Braga is, maar oké… Ik speel komend weekend tegen Kortrijk, ook mijn ex-club, maar dat wil niet zeggen dat ik cadeaus ga uitdelen.”

“Ik vind het raar. Ik zou niet gelukkig zijn met een punt op het veld van Gent, mocht ik trainer van Braga zijn. Als ik kijk naar de kwaliteiten van Shakhtar, dan denk ik dat het nog niet over is. Maar… De reacties uit het kamp van onze tegenstander doen mij andere dingen vermoeden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties