Reactie Thoelen maakte zich kwaad op de fans van Gent, maar heeft daar duidelijk al spijt van

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 4 reacties
Thoelen maakte zich kwaad op de fans van Gent, maar heeft daar duidelijk al spijt van
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Thoelen eiste donderdagavond ongewild een hoofdrol op tijdens de wedstrijd KAA Gent-Braga. De doelman van Gent ging niet helemaal vrijuit bij de tegendoelpunten en reageerde in de tweede helft zelfs op de fans die hem op de korrel namen.

Na de pauze, bij een 2-2-tussenstand, floot een deel van de Gent-fans Thoelen uit toen die wat risico leek te nemen bij het uitvoetballen. De doelman draaide zich om en zwaaide met zijn arm om duidelijk te maken dat hij niet opgezet was met het gefluit.

Een actie waar Thoelen evenwel al snel spijt van had... "Da's mijn fout. Het gebeurde in het heetst van de strijd, maar ik had niet mogen reageren. Twee seconden later had ik al spijt van mijn reactie en wist ik dat ik fout zat. Het was een dom moment. Ik heb me na de match verontschuldigd bij de fans, voor wie ik niets dan respect heb."

"Ik begrijp de reactie van de fans"

"Ik begrijp hun reactie. We kwamen opnieuw door een fout op achterstand. Dan is het ook normaal dat ze er bij iedere bal die niet goed of minder goed is, achter zitten. De fans willen dat we winnen, en wij willen net hetzelfde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties