Bankzitter Meunier ziet PSG met de billen bloot gaan

Koen Frans
Koen Frans

PSG heeft vanavond een pijnlijke nederlaag geleden op het veld van middenmoter Montpellier. De Parijse club kreeg een droge 3-0 aangesmeerd. Thomas Meunier zat 90 minuten op de bank.

Trainer Unai Emery verkoos opnieuw Serge Aurier boven Thomas Meunier op de rechtsachter. PSG liep de hele wedstrijd achter de feiten aan. Vlak voor rust bracht Paul Bastien Lasne Montpellier op voorsprong. Meteen na de pauze lieten de Parijzenaars zich opnieuw verrassen, Ellyes Skhiri verdubbelde de score.

Emery haalde Nkunku, Cavani en Lucas Moura naar de kant, maar ook invallers Ben Arfa, Jesé en Augustin konden het tij niet meer keren. Tien minuten voor tijd gaf Ryad Boudebouz de doodsteek: 3-0. PSG blijft zo tweede op één punt van leider Nice, dat morgen nog thuis speelt tegen Toulouse.