Win nog snel een superdeluxe Trekz Titanium-koptelefoon!
Redactie
| 0 reacties
Win nog snel een superdeluxe Trekz Titanium-koptelefoon!

Wil jij op een veilige manier naar muziek luisteren tijdens het sporten? Dat kan dankzij de draadloze Trekz Titanium koptelefoons. Wij geven er eentje weg, dus waag nu je kans!

Aftershokz introduceert de draadloze Trekz Titanium koptelefoons. Daarnaast brengt het bedrijf de bedrade Sportz Titanium op de Nederlandse markt. De koptelefoons van Aftershokz spelen muziek zonder speakers af: Aftershokz maakt gebruik van bone conduction (botgeleiding) om geluid door te geven. Deze aanpak is revolutionair, want de oren van de luisteraar blijven altijd onbedekt. Zo kan op een veilige en comfortabele manier naar muziek worden geluisterd.

dealiter zouden luisteraars zowel muziek als omgevingsgeluid even goed moeten kunnen horen. Aftershokz biedt uitkomst. In plaats van afgesloten voor geluid, blijven luisteraars met een Aftershokz-koptelefoon alert op de verkeersomstandigheden – ook als ze aan het bellen zijn.

De Trekz Titanium is het meest geavanceerde Aftershokz-model. De koptelefoon is zweetbestendig en beschikt over een titanium-frame, voor optimale flexibiliteit en duurzaamheid. Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen, en met een volledig opgeladen batterij kunnen gebruikers minimaal zes uur muziek luisteren of telefoongesprekken voeren. Dat maakt de Trekz bij uitstek geschikt voor gebruik bij een lange wandel-, fiets- of trektocht.

En zo kan u er eentje winnen als u onze prijsvraag juist kan beantwoorden!

Win een hoofdtelefoon met kaakbeengeleiding

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties