Vijf goede redenen om vanavond naar de laatste wedstrijd van Club Brugge te kijken

Redactie
| 48 reacties
Vijf goede redenen om vanavond naar de laatste wedstrijd van Club Brugge te kijken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge staat na vijf speeldagen in de Champions League troosteloos laatste in zijn poule met nul punten. Vanavond speelt de landskampioen zijn laatste wedstrijd. Veel staat er niet meer op het spel, maar toch zou u beter kijken en wel om deze redenen.

Een avondje voetbal kan nooit kwaad

U heerlijk in de zetel nestelen, er een biertje bijnemen en terwijl nog heerlijk van uw pizza smullen. Als je dat combineert met voetbal op de televisie (met of zonder vrienden), lijkt er al niets meer fout te kunnen lopen. Goede match of niet... Zo'n avond wil iedereen wel.

Gratis kijken naar de uitbarstingen van Preud'homme

Wanneer je geen Telenet of Proximus hebt, is het altijd een spijtige zaak dat u pas 's avonds tijdens de samenvattingen kan zien hoe Preud'homme zich weer kwaad maakte op zijn spelers of de scheidsrechter. Het goede nieuws: vanavond is het gratis!

Voorbereiding op Anderlecht

Een Champions League-wedstrijd is en blijft een Champions League-wedstrijd. De sfeer zal weer top zijn en beide ploegen zullen voluit voor de zege gaan. Bovendien is dit de laatste wedstrijd voor Club Brugge naar Anderlecht trekt en daar zullen we ongetwijfeld iets van merken. Wie toont zich en wie valt helemaal uit de boot?

Nieuwe gezichten, nieuwe talenten?

Club Brugge heeft niets meer te verliezen en zal dus waarschijnlijk enkele basisspelers rust gunnen met de wedstrijd tegen Anderlecht in het achterhoofd. Tijd om nog eens enkele jonge en nieuwe spelers aan het werk te zien.

De eerste Europese punten

Club staat momenteel op nul punten, dan wil u het toch ook niet missen wanneer zij hun eerste punt(en) pakken in de Champions League. De kans bestaat, maar het zal knokken worden, want Kopenhagen heeft zeker geen slechte ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties