STVV heeft een nieuw goudhaantje: "Het beste gevoel dat je kan meemaken in het voetbal"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 5 reacties

Wolke Janssens gaf een fameus visitekaartje af tegen KV Kortrijk

STVV heeft een nieuw goudhaantje: "Het beste gevoel dat je kan meemaken in het voetbal"
Foto: © photonews

Wolke Janssens, onthoud de naam. De 21-jarige spits van Sint-Truiden vierde zijn eerste basisplaats al na zes minuten met het enige doelpunt in de wedstrijd op Kortrijk.

Hij moest een hele poos wachten op die basisplaats, maar op Kortrijk was het er meteen boenk op. "Als je vroeg kan scoren, geeft dat vertrouwen. Ik ben ook een speler die dat nodig heeft, het was schitterend voor de rest van de wedstrijd", aldus Janssens.

Hij kreeg de perfecte assist van Bagayoko. "Hij sprak met me voor de wedstrijd, als hij de bal had moest ik de diepte induiken. Als ik zag dat hij zou voorzetten moest ik zo snel mogelijk naar die eerste paal. Als dat lukt, is het schitterend."

Hij was de onbekende factor, dat speelde in zijn voordeel. "Ze kenden me ook nog niet, bij Kortrijk. De aandacht ging vooral uit naar Nick Proschwitz. Na zes minuten wisten ze het wel, geloof ik", lachte de jonge aanvaller.

Blessure maakte vroegtijdig einde aan het sprookje

Met de winning goal scoorde hij alvast punten. "Altijd als je de enige goal in de wedstrijd maakt. Het is het beste gevoel dat je kan meemaken in het voetbal. Zeker als het zo vroeg in de wedstrijd is." Bovendien zorgde het voor de eerste uitoverwinning.

"Mijn gsm? Die heb ik nog niet kunnen bekijken." De enige domper was een vervelende enkelblessure. "Ik ging over mijn enkel op het uur. Het voelt niet goed aan, maar ik hoop dat het meevalt", sloot de held van de dag bij Sint-Truiden af. Snel de bus op, die vijfhonderd berichten lezen. Het is dik verdiend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties