Hein Vanhaezebrouck weet héél goed wat hij wil in januari, maar ziet ook eigen speler groeien: "Hij heeft daar een toekomst in"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Redactie
| 0 reacties
Hein Vanhaezebrouck weet héél goed wat hij wil in januari, maar ziet ook eigen speler groeien: "Hij heeft daar een toekomst in"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent gaat tijdens de winter de transfermarkt op. De Buffalo's speuren naar een nieuwe doelman, maar ook elders op het veld weet Hein Vanhaezebrouck goed wat hij wil.

"Op bepaalde fases missen we leiderschap", liet de Gentse oefenmeester vrijdag op zijn persbabbel nog eens verstaan. "Je kan er beter in worden, maar het is ook een aangeboren eigenschap. De grote leiders kunnen daar ook in groeien, maar die hebben meestal al iets. Zo’n type hebben we eigenlijk niet."

Neto meer potentieel dan Milicevic

Toch ziet hij zijn vice-aanvoerder Renato Neto sterker worden in die eigenschap. "Renato is daar wel in aan het groeien. Mili (Danijel Milicevic, red.) ook, maar die is al boven de dertig. Terwijl Renato nog jong (25, red.) is. Hij heeft er wel een toekomst in."

"Ik zoek vooral goeie spelers in januari", besloot Vanhaezebrouck. "Dat is moeilijk genoeg, laat ons daar eerst maar op focussen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties