Als Jelle Vossen voor één dag met een speler mag ruilen... kiest hij voor een Genkenaar: "Op termijn moet hij naar de top"

Redactie
| 0 reacties
Als Jelle Vossen voor één dag met een speler mag ruilen... kiest hij voor een Genkenaar: "Op termijn moet hij naar de top"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen zit op zijn 27ste in de fleur van zijn voetbalcarrière. De Limburgse aanvaller heeft een vaste plek veroverd bij Club Brugge, maar als hij voor één dag met een andere speler zou mogen ruilen...

Dat zou Vossen dat doen met niemand minder dan Siebe Schrijvers. De Genk-huurling die net als vorig seizoen voor Waasland-Beveren uitkomt. "Dan ben ik ineens weer een jaar of acht jonger", grapt de centrumspits in Fan!.

Helft van de tactische analyse over hem

Zijn bewondering voor Schrijvers (20) is alvast groot. "Hij is technisch zeer sterk, loopt als geen ander tussen de lijnen en heeft een indrukwekkende neus voor doelpunten. Toen we tegen W-Beveren speelden, ging de helft van de tactische analyse over hem. Om maar te zeggen..."

"Geloof me vrij. Siebe zal bij een grotere club nog gemakkelijker scoren. Dat zeg ik met het grootste respect voor Beveren. Maar op termijn moet Siebe naar de top. Hij heeft er de kwaliteiten voor", besluit Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties