Boskamp kritisch: "Het getuigt van weinig stijl van Anderlecht en Weiler"

Redactie
| 13 reacties
Boskamp kritisch: "Het getuigt van weinig stijl van Anderlecht en Weiler"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht beleeft een ietwat woelig seizoen. René Weiler nam afgelopen zomer het roer over en het werd tijdens de vorige transfermercato een komen en gaan van spelers. Onlangs werd boegbeeld Oliver Deschacht dan ook nog eens aan de kant geschoven.

Weiler verdenkt Deschacht ervan nieuws te lekken naar de pers. De verdediger zelf zegt dat daar niets van aan is, maar voorlopig mag hij niet deelnemen aan de groepstrainingen. Analist Johan Boskamp snapt er niets meer van.

"Ze zeggen dat Deschacht de mol is, maar dat kan ik me niet voorstellen. Ik ken Ollie een beetje en het lijkt me straf dat hij gaat lullen in de media. Hij speelt er al vijftien jaar in de eerste ploeg!”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Je kan ook niet zeggen dat Weiler zo overtuigend is"

Johan Boskamp

Boskamp is dan ook kritisch voor zijn ex-ploeg. “Het getuigt in ieder geval van weinig stijl van Anderlecht en/of Weiler. Je gaat hem toch niet eerst opstellen om het record van Paul Van Himst te verbreken om hem vervolgens naar de beloften te sturen?”, vraagt de Nederlander zich luidop af.

"Ach, ze moeten het bij Anderlecht maar weten. Je kan ook niet zeggen dat Weiler zo overtuigend is en dat de opbouw van achteruit zo geweldig loopt. Terwijl Deschacht vorig jaar toch een prima seizoen heeft gespeeld als centrale verdediger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties