Wij geven duotickets weg voor 'EXPO 125 jaar Club Brugge'
Redactie
| 0 reacties
Wij geven duotickets weg voor 'EXPO 125 jaar Club Brugge'

Landskampioen Club Brugge viert dit seizoen zijn 125 jarig bestaan. Tijdens dit jubileumjaar stelt het zijn roemrijke geschiedenis uitgebreid tentoon tijdens de interactieve 'EXPO 125 jaar Club Brugge'. En jij kan er bij zijn, want wij geven 20 duotickets weg!

Landskampioen Club Brugge viert dit seizoen zijn 125 jarig bestaan. Tijdens dit jubileumjaar stelt het zijn roemrijke geschiedenis uitgebreid tentoon tijdens de interactieve 'EXPO 125 jaar Club Brugge'. Aan de hand van de grootste collectie Club-items ooit, nooit vertoonde beelden en historische verhalen komen de bezoekers op een interactieve alles te weten over de historiek van de Brugse voetbaltrots.

Deze interactieve ‘EXPO 125 jaar Club Brugge’ gaat door in de Stadshallen in het Belfort op de Markt van Brugge en is open van woensdag tem zondag van 10u tot 18u (maandag en dinsdag gesloten). Een bezoek aan de EXPO duurt ongeveer 1 uur en is uiterst geschikt voor bezoekers van 7 tot 77+ jaar. Klik hier voor meer informatie: www.clubbrugge.be/expo125jaar

Ook jij kan als lezer van Voetbalkrant.com hier gratis naar toe. Geef het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en maak kans op één van de 20 duo-tickets die Voetbalkrant.com gratis wegschenkt.

Win een duoticket voor 'EXPO 125 jaar Club Brugge'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties