Reactie "Elke ploeg komt met een bang hart naar Mechelen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Mechelen
| 3 reacties
"Elke ploeg komt met een bang hart naar Mechelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste keer dat KV Mechelen thuis verloor was op 16 oktober tegen KV Oostende. Daarna volgden vijf thuisoverwinningen op rij. Het AFAS Stadion is dan ook niet de meest leuke reisbestemming voor de rest van eerste klasse.

KV Mechelen won Moeskroen, Gent, Standard, Eupen en Waasland-Beveren. Daar zitten dus toch twee kleppers tussen. Met nog één thuismatch tegen Westerlo voor de winterstop kan het zijn thuisreputatie nog wat verstevigen. "Ik ben fier op wat we aan het doen zijn", zei Yannick Ferrera. "Maar voor mij is dit zeker geen verrassing. Ploegen als KV Mechelen doen wel meer mee tot match 25... De beslissing over play-off 1 valt pas in de laatste vijf matchen."

Maar zijn spelers kan hij niet beletten om er toch al over te spreken. "Of we onklopbaar zijn in eigen huis? Dat is gevaarlijk om te zeggen", lachte Glenn Claes. "Maar ondertussen komt elke ploeg wel met een bang hart naar Mechelen. De trainer speelt daar een grote rol in. Hij motiveert ons perfect."

We kunnen geschiedenis schrijven

Maar wat is nu het geheim? "Er is er geen", zegt Claes. "We spelen allemaal tegen 100 procent. We weten dat we geschiedenis kunnen schrijven door play-off 1 te halen. Maar we zijn er bijlange nog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties