Vanhaezebrouck heeft nog steeds veel vertrouwen in zijn ploeg: "Vrees niet dat we uit play-off I zullen vallen"

Redactie
| 14 reacties
Vanhaezebrouck heeft nog steeds veel vertrouwen in zijn ploeg: "Vrees niet dat we uit play-off I zullen vallen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck verloor zaterdag met AA Gent op het veld van Sint-Truiden. Hij zag de kansen van zijn team voor play-off I toen somber in. Maar gisteren leek de Gent-coach al bijgedraaid.

"Die nederlaag in Sint-Truiden is veel minder hard aangekomen dan iedereen laat uitschijnen", zei Hein Vanhaezebrouck in Extra Time. "We waren tot zaterdag aan een goed seizoen bezig. We hebben overwinterd in Europa en hadden al drie weken bovenaan gestaan als die goal tegen Eupen was goedgekeurd", klonk het vol vertrouwen.

"In de beker spelen we ook een fantastische eerste helft tegen KV Oostende, maar we scoorden niet en misten daarna ook nog een penalty", voegde Vanhaezebrouck er fijntjes aan toe. De coach die Gent twee jaar geleden kampioen maakte ziet het ook dit jaar goedkomen met de Buffalo's. "Of ik vrees om uit play-off I te vallen? Nee. Alle topploegen zijn al eens uit de top 6 gevallen, maar wij dit seizoen nog niet." Gent staat momenteel zesde met één puntje voorsprong op nummer zeven KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties