Chelsea op zoek naar nieuwe doelman: 'Oude bekende moet Courtois vervangen'

Redactie
| 0 reacties
Chelsea op zoek naar nieuwe doelman: 'Oude bekende moet Courtois vervangen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot nader order staat Thibaut Courtois nog steeds op de loonlijst bij Chelsea, maar daar komt binnenkort mogelijk verandering in. De Rode Duivel zou na afloop van het huidige seizoen een nieuw avontuur aangaan. In Londen zijn ze nu dan ook al op zoek naar een vervanger.

Beginnen doen we bij het begin. Real Madrid trekt nog maar eens flink aan de mouw van Courtois. De Spaanse topclub wil onze landgenoot komende zomer naar Spanje halen en zal geen genoegen nemen met een ‘nee’ van Chelsea.

Joe Hart

Bij Chelsea houden ze serieus rekening met een vertrek van Courtois. Volgens The Daily Express speuren The Blues zelfs al naar een vervanger voor hun huidige nummer één. Oude bekende Joe Hart – bij Manchester City aan de kant geschoven door Pep Guardiola – zou bovenaan het verlanglijstje van Chelsea staan.

Het blijft evenwel afwachten of Manchester City wel wil meewerken aan een transfer naar een rechtstreekse concurrent. The Citizens verhuren Hart dit seizoen ook niet voor niets aan het Italiaanse Torino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties