Vanhaezebrouck komt terug op het felbesproken duel met Anderlecht waar hij over de rooie ging, maar hij vindt wel het volgende

Redactie
| 23 reacties
Vanhaezebrouck komt terug op het felbesproken duel met Anderlecht waar hij over de rooie ging, maar hij vindt wel het volgende
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Hein Vanhaezebrouck en AA Gent was het een einde van 2016 in mineur na de 0 op 9. Vooral de nederlaag tegen Anderlecht zorgde voor veel frustratie.

Hein Vanhaezebrouck ging in die partij over de rooie tegen scheidsrechter Eric Lambrechts, die Gentenaar Esiti met een strenge rode kaart van het veld stuurde.

"Ik heb mijn reacties in de match tegen Anderlecht teruggezien en ik vond het ook iets te fel", geeft Vahaezebrouck nu toe in Het Nieuwsblad. "Het had niet moeten gebeuren."

Zoals coaches doen

"Pas op, ik blijf nog steeds achter de reden staan voor mijn reactie", aldus de Gentse T1. "Ik vind dat ik honderd procent gelijk had, zoals meestal als ik reageer bij een fase. Anders reageer ik niet."

"Anderlecht maakte achteraf de opmerking dat Esiti niet reclameerde na die rode kaart. We hébben geen spelers die reclameren. En dan doet de coach dat... Zoals coaches doen, toch?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties