Reactie Yannick Ferrera komt terug op cruciale fout die Mechelen een punt kostte: "Je mag meevoetballen, maar er is een grens"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Yannick Ferrera komt terug op cruciale fout die Mechelen een punt kostte: "Je mag meevoetballen, maar er is een grens"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen wil woensdag op Stayen de draad weer oppikken na het 1-2-verlies tegen Westerlo. Vooral de manier waarop Malinwa zijn punt in de slotfase weggaf, was pijnlijk.

Colin Coosemans, de man die zo sterk eindigde in 2016, misrekende zich met zijn controle en ging in de fout. Khaleem Hyland profiteerde optimaal. "Onze manier van spelen smoort veel kansen van de tegenstander in de kiem. Maar er is ook een grens", aldus coach Yannick Ferrera. "Als je daarover gaat om te veel mee te willen voetballen..."

"Colin blijft natuurlijk maar een mens. En mensen maken fouten. Laat ons zeggen dat dit een les is. Iedereen heeft dit nu gezien. We gaan weer verder."

"Niemand zal hem binnenskamers iets verwijten

Ook van zijn ploegmaats kreeg Coosemans geen kritiek. "Niemand zal hem binnenskamers iets verwijten", aldus Nils Schouterden. "Als een keeper in de fout gaat, heeft dat gevolgen. Maar een spits die kan wel eens een kans missen. Colin is een doelman die ons steun geeft op hoge ballen. En het is dankzij hem dat Mechelen zo hoog staat in de klassering."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties