Vanderhaeghe is niet te beroerd om toe te geven: "Op een diefje" en "Te veel onder hun niveau"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Vanderhaeghe is niet te beroerd om toe te geven: "Op een diefje" en "Te veel onder hun niveau"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe ging zich bijna verontschuldigen na de match bij zijn collega Mircea Rednic. Bijna beschaamd was hij dat Oostende de drie punten meepakte uit Moeskroen. Maar ja, ook heel blij, want play-off 1 komt nu weer een stap dichterbij.

Vanderhaeghe was ook niet te beroerd om het publiekelijk toe te geven. "Ja, ik ben blij, maar we moeten eerlijk en heel bescheiden zijn", begon hij na de match. "Dit is niet het resultaat dat Moeskroen verdiende. Ze hadden veel meer moeten krijgen op basis van hun spel. Ze wonnen alle duels en toonden een betere mentaliteit."

"Dit was op een diefje. We verloren veel te veel duels en er waren veel te veel spelers onder hun niveau aan het acteren. En in de opbouw maakten we het te moeilijk. In plaats van voor de simpele oplossing te kiezen, gingen we voor de moeilijke."

Eerst play-off 1, daarna zal ik me druk maken over beter spel

Maar ondanks zijn eerlijkheid kon het Vanderhaeghe natuurlijk gestolen worden hoe die drie punten tot stand kwamen. "Ja, ik zie liever een goeie match van mijn spelers, maar laten we eerst maar play-off 1 halen en dan zal ik me druk maken over beter spelen", grijnsde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties