Einde verhaal voor vermiste Patosi: "Dat is eigenlijk geen issue meer bij ons"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 5 reacties
Einde verhaal voor vermiste Patosi: "Dat is eigenlijk geen issue meer bij ons"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ayanda Patosi is tijdens de interlandbreak vertrokken naar Zuid-Afrika, maar hij is nog steeds niet teruggekeerd naar Lokeren. Voor beloftentrainer Arnar Vidarsson hoeft de speler ook niet meer op te duiken.

We vroegen ons af hoe het nu zit met Ayanda Patosi, maar de club stelt zich exact dezelfde vraag. “Het laatste nieuws van Patosi is dat hij al twee weken vermist is. Ik weet niet waar hij zit, of hij nog terugkomt… Dat interesseert me ook niet," stelde Vidarsson in een interview met Voetbalkrant.com.

Hij is al twee weken vermist en we hebben hem al tien dagen niet meer gezocht

"Hij heeft zoals iedereen drie dagen vrij gekregen. Maar hij is niet teruggekomen en er is ook niemand van Lokeren die hem sindsdien gezocht heeft. Dat is eigenlijk geen issue meer bij ons. Waar hij is, of hij terugkomt… daar wordt hier niet over gepraat." Het lijkt er dus niet op dat Patosi in play-off 2 of volgend seizoen nog in een wit-geel-zwart truitje zal spelen.

"Jongens die zich niet kunnen houden aan de regels, die worden gestraft. Hij kan wel één nieuwe kans krijgen, maar twee of drie kan niet. Dan is het afgelopen. Je kunt niet verkopen aan de spelers dat er individuen zijn die hun eigen zin doen," aldus de beloftencoach.

Dit beeld zien we waarschijnlijk niet meer terug bij Lokeren.

Donderdag volgt er een uitvoerig interview met Arnar Vidarsson over de beloftevolle spelers bij Lokeren en een vooruitblik op volgend seizoen. Dus hou Voetbalkrant.com zeker in de gaten!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties