De volgende na De Smet en Verstraete die doorbreekt bij Buffalo's? "Voel me te oud voor de beloften"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties

Danté Walen klopt op de deur van de eerste ploeg van Hein Vanhaezebrouck

De volgende na De Smet en Verstraete die doorbreekt bij Buffalo's? "Voel me te oud voor de beloften"
Foto: © SC

Bij AA Gent komen steeds meer jeugdige talenten aan de oppervlakte. We hadden eerst al Louis Verstraete en Thibault De Smet die de overstap maakten naar de A-ploeg en ook Siebe Horemans stond er al dichtbij. Nu komt een vierde aankloppen.

Danté Walen is de naam, een spits met een neus voor goals, getuige zijn Twitter-account: Zlatanneus (én zijn doelpunten bij de beloften uiteraard). Hij klopt op zijn negentiende nadrukkelijk op de deur van de eerste ploeg. "Eigenlijk ben ik door een blessure die me vorig jaar parten speelde, naar mijn gevoel te oud voor de beloften", aldus Walen in Het Nieuwsblad.

Frustrerend om bij de beloften op de bank te zitten als A-spelers matchritme nodig hebben

"Ik zou veel liever nu al deel uitmaken van de A-ploeg, om daar door te groeien naar een volwaardige prof." Hij zag uiteraard zijn ploegmaats van vorig jaar die stap al zetten. "Het voorbeeld van Thibault en Louis werkt zeker inspirerend."

"Ik werk heel hard om die stap te kunnen zetten. Het is soms frustrerend om bij de beloften op de bank te zitten omdat spelers van de A-kern wedstrijdritme moeten opdoen. Dat hoort erbij, ik wil niet verbitterd klinken", sloot Walen af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties