"Een trainer die Acheampong niet opstelt, mankeert iets..."

Redactie
| 4 reacties
"Een trainer die Acheampong niet opstelt, mankeert iets..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jef Jurion was de allereerste 'Mister Europe' van Anderlecht. Tegenwoordig draag Frank Acheampong - die amper nog in actie komt - die eretitel. De 80-jarige Jurion breekt een lans om Fast Franky op het veld te zetten.

Jurion begrijpt René Weiler immers niet. "Met die trainer is Anderlecht fysiek enorm verbeterd - als ge niet loopt, moogt ge niet meedoen. Mô: hij moet durven om de spelers die hij zélf haalde op de bank te zetten, want Acheampong moet áltijd spelen", zegt hij in HLN.

"Of hij nu goed of slecht is, de tegenstander is zó bang van zijn snelheid dat ze altijd twee mannetjes in zijn buurt houden - ge speelt zo tegen tien, hé! Zijn stommiteiten moet je er dan maar bijnemen - zijn centers in de tribune, bijvoorbeeld."

Herman ge zijt zot

Dat Acheampong zo gedwongen wordt om naar andere opties te kijken tijdens de zomer, doet Jurion ook hoofdschudden. "Een trainer die Acheampong niet opstelt, mankeert iets - ‘De Messi van Ghana’, dat zegt toch genoeg? Ik heb Herman daarvoor gebeld, hé. Ik heb gezegd: ‘Zijde gij zot om hem te laten gaan?’"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties