Officieel: Standard mag alle hoop opbergen, want Conceiçao verlengde zijn contract bij Nantes
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 10 reacties

Sergio Conceiçao verlengt zijn contract bij FC Nantes

Officieel: Standard mag alle hoop opbergen, want Conceiçao verlengde zijn contract bij Nantes

Nantes won zaterdag met 1-0 tegen Lorient en dat was niet het enige goede nieuws van de avond voor de Franse club. Trainer Sergio Conceiçao verlengde namelijk zijn contract. Dat is wel tegenvallend voor Standard, want de Portugees was favoriet om de nieuwe coach op Sclessin te worden.

Nantes ondernam meteen actie toen Standard op de deur kwam kloppen voor Conceiçao. Na één onderhandeling zette de trainer zijn handtekening onder een nieuw contract bij de Kanaries tot 2020. Toen Aleksandar Jankovic bij de Rouches ontslagen werd, was Conceiçao meteen een van de favorieten om hem te vervangen, maar we kunnen nu met zekerheid zeggen dat dat niet zal gebeuren.

Knappe resultaten

De Portugese coach zit er sinds december vorig jaar en zorgde eigenhandig voor de ommekeer. Hij bracht Nantes weg van de negentiende plek naar de huidige achtste plaats, in achttien matchen wonnen ze tien keer en speelden ze vijf keer gelijk.

"Het was makkelijk voor mij. We hebben één keer onderhandeld en ik weet dat ik hier ben om grote dingen te doen. Ik ben heel blij met de contractverlenging," reageerde Conceiçao opgetogen. Ook zijn assistenten, waaronder ex-Rouche Siramana Dembélé, tekenden bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties