Revelatie Beerschot-Wilrijk: "Er is interesse, maar ik blijf. Als ze me willen, moeten ze me kopen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Revelatie Beerschot-Wilrijk: "Er is interesse, maar ik blijf. Als ze me willen, moeten ze me kopen"
Foto: © photonews

Alexander Maes was dit seizoen de revelatie bij Beerschot-Wilrijk. De aanvallende middenvelder met Racing Genk-verleden zorgde voor heel wat goals en assists en had een groot aandeel in de titel die zaterdag eindelijk gevierd mocht worden.

Maar wat brengt de toekomst voor Maes? Er zaten immers deze winter al ploegen uit 1A voor hem op de tribune. “Ik heb een nieuw contract getekend, dus als er ploegen zijn zullen ze me moeten kopen”, geeft Maes aan. “Er is nog altijd interesse. Maar ik blijf nu liever bij Beerschot-Wilrijk.”

Play-off 2 zou een mooi cadeau zijn voor de club én Marc Steenackers

“1B is toch een nieuwe stap en ik wil rustig stap voor stap hogerop gaan.” Wie weet kan Beerschot-Wilrijk de vijfde titel op rij pakken. “Het gaat sowieso moeilijker worden, met acht ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. De anderen hebben ook een voordeel, zij kennen de reeks door en door, terwijl wij en Westerlo nieuw zijn.”

Voor Maes is het alvast een droom. “Ik ga naar elke wedstrijd uitkijken, ik was terug naar vierde nationale gezakt, dat mag je niet vergeten. Ik ga van elk moment genieten. Ik hoop op play-off 2, dat zou een mooi cadeau zijn voor de club én voor Marc Steenackers (die onlangs overleed in een tragisch ongeval, nvdr.). Hij heeft veel voor Beerschot-Wilrijk gedaan en het zou mooi zijn mochten we zo iets kunnen teruggeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties