Nieuw 'Kums-scenario' in de maak: KV Mechelen bereikt met AA Gent akkoord over sterkhouder, maar die zegt... "Ik wil alleen naar Club Brugge"

Redactie
| 177 reacties
Nieuw 'Kums-scenario' in de maak: KV Mechelen bereikt met AA Gent akkoord over sterkhouder, maar die zegt... "Ik wil alleen naar Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel de transfermarkt nog moet opengaan, dreigen er al vroeg enkele bewogen overgangen plaats te grijpen. Die van Mechels sterkhouder Jordi Vanlerberghe is er een van.

KV Mechelen bereikte met AA Gent een akkoord over de polyvalente verdediger/middenvelder, maar die heeft andere plannen. De 20-jarige belofteninternational wil namelijk naar Club Brugge dat bovendien minder biedt. Malinwa hoopt een bedrag richting de 1,7 miljoen te krijgen.

"Ik wil alleen naar Club Brugge. En dat weten ze in Mechelen ook", zegt Vanlerberghe in Het Nieuwsblad. "Een tijdje geleden heb ik de belofte gekregen dat ze open stonden voor een transfer, en dat ik – als de interesse ernstig was – kon kiezen waar ik naartoe wou. Ik heb duidelijk gemaakt dat dat Brugge was.

Op andere gedachten brengen

"Nu lees ik plots dat ze een akkoord hebben met Gent. Ik heb niks tegen Gent, maar iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Club is al een paar maanden concreet, nam in de winter al contact op met KV en heeft een duidelijk sportief plan waarvoor ik wil kiezen."

De woorden van Vanlerberghe zijn voor de Buffalo's een déjà vu. Ook Sven Kums sprak vorige week zijn voorkeur voor Anderlecht uit. Gent-manager Michel Louwagie wil met de Mechelen-speler nog even rond de tafel zitten om hem toch nog op andere gedachten te brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties