Persoons reageert op potentieel vertrek: "Ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen nog een speler van Lokeren ben"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Persoons reageert op potentieel vertrek: "Ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen nog een speler van Lokeren ben"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren nam tijdens de voorbije weken al afscheid van twee ervaren rotten. Barry Boubacar Copa (37) kreeg geen nieuw contract, terwijl ook rechtsachter Giorgios Galitsios (30) transfervrij vertrekt. En nu circuleerde zelfs de naam van Koen Persoons tussen de mogelijke vertrekkers...

Persoons speelt al sinds de zomer van 2010 voor Sporting Lokeren. De middenvelder groeide er snel uit tot een vaste waarde en knokte ondanks wat blessureleed tijdens de jongste twee seizoenen sterk terug.

Toch meent Sport/Voetbalmagazine te weten dat Persoons bij een goed bod de club mag verlaten. Bij Lokeren zouden ze hun huidige kern verder willen verjongen en de ervaren rot zou dus niet per se moeten blijven van de club.

"Daar weet ik niets van"

Persoons zelf reageert verrast. “Daar weet ik niets van”, klinkt het in een korte reactie aan Voetbalkrant.com. “Bij een goed voorstel weet je het natuurlijk nooit... Maar op dit moment speelt er niets. Ik ga er nu dan ook van uit dat ik volgend seizoen nog een speler van Lokeren ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties