Ook de Rode Duivels eren slachtoffers van de aanslag in Londen: "Zelf heel ongerust"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst en Hermès Van Damme vanuit Tubize
| 0 reacties
Ook de Rode Duivels eren slachtoffers van de aanslag in Londen: "Zelf heel ongerust"

Volg België nu via WhatsApp!

Niet zo lang na de aanslag op het concert van Ariana Grande in Manchester, vond er zaterdagavond een nieuwe aanslag plaats in Londen. De Rode Duivels hebben voor hun training de slachtoffers van de aanslag geëerd.

Maandag wordt er tegen Tsjechië gespeeld, maar zondag stond er op Pinksteren nog een training op het programma. Voor de training van de Rode Duivels hebben de spelers een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslag van zaterdagavond in Londen.

'Droevig'

Aanvoerder Eden Hazard had het er over op de persconferentie. "Ik ben droevig", aldus de Chelsea-aanvaller die zelf in Londen woont. "We kunnen niet blij zijn als je weet wat er gebeurd is. Spijtig genoeg gebeurt dit veel te vaak. De aanslagen in Manchester en Frankrijk en de aanslagen in België van vorig jaar..."

"Het zijn geen dingen die je zomaar kan accepteren. We zijn zelf ongerust omdat er heel wat Belgische internationals in Londen wonen. Ze passeren elke dag die plaatsen. Ik hoop dat dit op een dag gedaan zal zijn", besluit Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties