Naast Sevilla en Inter, mikt ook deze (verrassende) club op José Izquierdo

Redactie
| 3 reacties
Naast Sevilla en Inter, mikt ook deze (verrassende) club op José Izquierdo
Foto: © Photonews

De kans is bijzonder groot dat José Izquierdo binnenkort vertrekt bij Club Brugge. De pijlsnelle winger focust zich momenteel nog eventjes op de nationale ploeg van Colombia, maar achter de schermen maken diverse clubs jacht op zijn handtekening.

Dat Sevilla zich maar wat graag met Izquierdo zou versterken, is al een tijdje geweten. De Spaanse subtopper is verliefd op de smaakmaker van Club Brugge, maar voldoet momenteel niet aan de vraagprijs van blauw-zwart.

Ook bij het kapitaalkrachtige Internazionale staat Izquierdo al een poos op het verlanglijstje. En volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri hengelt ook het Franse Olympique Marseille nu naar de diensten van de Colombiaan.

Wil Joske wel naar Frankrijk?

L’OM kende enkele magere seizoenen, maar eindigde tijdens de voorbije jaargang op de vijfde plaats. Volgend seizoen wil de club beter doen en daarom speurt het de markt af naar onmiddellijk inzetbare spelers die het verschil kunnen maken. Al valt het af te wachten of Izquierdo – die op een overstap naar Spanje of Engeland lijkt te azen – naar de Ligue 1 wil verkassen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties