'Donnarumma neemt beslissing over zijn toekomst en stelt Manchester United, PSG en Real Madrid teleur'

Redactie
| 9 reacties
'Donnarumma neemt beslissing over zijn toekomst en stelt Manchester United, PSG en Real Madrid teleur'
Foto: © Photonews

Gianluigi Donnarumma is nog steeds maar 18 jaar oud, maar toch is de piepjonge doelman ondertussen al twee seizoenen een vaste waarde in doel bij AC Milan. Zowat iedere Europese topclub hengelt naar de diensten van Donnarumma, maar die zou de boot (voorlopig?) afhouden.

Corriere dello Sport meldt namelijk dat de jonge goalie van plan is om zijn huidige overeenkomst bij AC Milan te verlengen. Donnarumma ligt momenteel tot de zomer van 2018 onder contract bij De Rossoneri, maar zou eerstdaags zijn krabbel zetten onder een nieuwe deal.

Volgens Donnarumma’s zaakwaarnemer Mino Raiola – de man die ook de belangen van onder meer Romelu Lukaku, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba behartigt – moeten er wel nog enkele plooien worden gladgestreken. Zo wil Donnarumma meer dan de door Milan aangeboden 4 miljoen euro per jaar verdienen én zou er nog discussie zijn omtrent de afkoopclausule (100 miljoen euro?) die in het contract zal komen te staan.

Geen transfer deze zomer?

Verwacht wordt dat alle partijen er binnenkort uit zullen geraken en dat Donnarumma nog minstens één seizoen langer bij Milan zal blijven. Geïnteresseerde ploegen als Chelsea, Manchester United, Paris Saint-Germain en Real Madrid grijpen (voorlopig?) dan ook naast het toptalent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties