Beerschot Wilrijk strikt nieuwe hoofdsponsor: "Dankzij inbreng op financieel vlak mee concurreren met clubs uit 1B"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 97 reacties
Beerschot Wilrijk strikt nieuwe hoofdsponsor: "Dankzij inbreng op financieel vlak mee concurreren met clubs uit 1B"
Foto: © jan mees

KFCO Beerschot Wilrijk wil volgend seizoen onmiddellijk meedraaien in de Proximus League. De club werkte de voorbije weken aan een deal met een nieuwe hoofdsponsor, en maandagavond laat was er witte rook.

Zo wordt het bouwbedrijf DCA de nieuwe hoofdsponsor van Beerschot Wilrijk. "Wij hebben met het bouwbedrijf DCA uit Beerse een overeenkomst. Zij worden voor drie jaar onze hoofdsponsor en doen dat zowel voor het eerste elftal als voor de ganse jeugdwerking van KFCO Beerschot Wilrijk", vertelt bestuurslid Fred Lenders op de webstek van Beerschot Wilrijk.

"We zijn trots en opgelucht dat we een dergelijk grote sponsor kunnen voorstellen. Niet alleen omdat wij dankzij hun substantiële inbreng op financieel vlak mee zullen kunnen concurreren met de clubs uit 1B. Maar ook omdat zij voor honderd procent achter ons project staan én dus meedenken in de visie die KFCO Beerschot Wilrijk heeft uitgetekend en ontwikkeld."

Interactie met supporters

"Bovendien willen zij ook zorgen dat de interactie met onze supporters intact blijft. Zelfs nog wordt uitgebreid. Zo gaan zij in een eerste fase meehelpen aan de eerste 'tifo' die onze sfeergroepen voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Union uitwerken. Een mooiere insteek bestaat er niet", aldus Lenders nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties