Sterke transfers bij KV Mechelen, maar... "Nog niet meteen klaar"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Sterke transfers bij KV Mechelen, maar... "Nog niet meteen klaar"

KV Mechelen wil volgend seizoen bij de eerste zes eindigen en zette dat idee al kracht bij met enkele knappe transfers. Trainer Yannick Ferrera ontvangt de nieuwkomers met open armen, maar weet ook dat hij nog niet achterover kan leunen.

Met Nicklas Pedersen, Andy Kawaya en Fayçal Rherras heeft Malinwa drie nieuwe potentiële basisspelers. Al zal er ook nog een echte goalgetter moeten bijkomen, zoals u in dit artikel kan lezen.

Het zal wat tijd kosten om de nieuwkomers op niveau te krijgen. "Kawaya brengt ons snelheid en acties op de flank bij, daar hadden we nood aan. Maar hij heeft een jaar niet gespeeld door een zware blessure, dus weet je dat hij niet meteen klaar is, dat hij af en toe kwaaltjes zal hebben", aldus Ferrera in Gazet van Antwerpen.

"Hetzelfde met Pedersen. We mogen niet verwachten dat zo’n jongens nu veertig matchen afwerken. Zelfs Rherras heeft even nodig om zijn topniveau te bereiken, die stond sinds januari ook nog amper in de ploeg."

'Nieuwe Dimata'

"Hassane Bande is amper 18 en beschouw ik even niet als transfer maar als jonge jongen. We hopen natuurlijk dat hij de nieuwe Dimata wordt, maar we moeten beseffen dat hij soms een dipje zal kennen. Op fysiek vlak is hij ook nog niet enorm ontwikkeld," besluit de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties