Jong rastalent van Gent ligt goed in de groep: "Marcq en Gigot zijn mijn grote broers"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerpen
| 22 reacties
Jong rastalent van Gent ligt goed in de groep: "Marcq en Gigot zijn mijn grote broers"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Nicolas Raskin was één van de eerste zomertransfers van AA Gent en de amper zestienjarige middenvelder liet zich al in positieve zin opmerken. Zelf is hij erg tevreden over zijn transfer.

Zeker omdat Vanhaezebrouck hem ziet als een speler van de A-kern. Bekijk hier nogmaals wat de oefenmeester van Gent te zeggen had over de jonge Belgische middenvelder.

"Het gaat goed, ja", aldus Raskin zelf. "Het hogere tempo is natuurlijk aanpassen, maar de lof van de coach doet me veel plezier. Ik moet vooral blijven werken, ik mis nog wat gabarit, kracht."

Ik hoop op minuten in eerste klasse

"Ook op vlak van ervaring heb ik nog heel wat te leren." Toch loopt het vooral technisch al goed. "Ik heb goeie ploegmaats die me het systeem uitleggen. Gigot en Marcq zijn een beetje mijn grote broers, ze nemen mij onder hun vleugels."

Qua ambities blijft hij voorzichtig. "Ik hoop een paar minuten te mogen spelen in eerste klasse en hoop hier mooie momenten mee te maken. Ik heb de goeie keuze gemaakt door hier te komen."

Gentse Feesten

De stad ontdekken zat er nog niet in. "Ik zit momenteel op hotel, maar ga verhuizen naar Gent. Ik kon nog niet veel van de stad zien, maar die ploegvoorstelling op de Gentse Feesten was alvast indrukwekkend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties