Voorzitter Beerschot-Wilrijk belooft: "Er komt er niet één, maar twee!"

Voorzitter Beerschot-Wilrijk belooft: "Er komt er niet één, maar twee!"
Foto: © photonews

Vanavond begint de competitie in 1B met Beerschot-Wilrijk-Union. De Ratten hebben zich een serieus competitieve kern bij elkaar gezocht, behalve op één positie. In de spits hebben ze absoluut nog iets nodig, maar het komt eraan. En meer dan één zelfs.

Voorzitter Eric Roef is tevreden met de kern die er nu staat, maar... "Ik meen dat we gevoelig versterkt en met duidelijk meer ervaring aan ons avontuur in 1B kunnen beginnen", klinkt het op de clubwebsite. "Ons huiswerk qua transfers is zo goed als af. Met uitzondering van die spits natuurlijk."

Met Kule Mbombo haalden ze er één, maar ze wilden ook nog iets met naam en faam. "Ik geef toe dat het allemaal iets langer duurt dan we hadden gehoopt. Momenteel zijn er nog drie opties, maar het zijn allemaal vrij complexe dossiers omdat we steeds afhankelijk zijn van derden."

We willen ons niet forceren en boven ons budget gaan

Maar Roef komt ook met goed nieuws voor de fans. "Het is onze bedoeling om niet één maar nog twee sterke aanvallers binnen te halen. Hopelijk op korte termijn, maar we willen de zaken ook niet forceren én niet boven ons budget gaan. We hoeden ons voor financiële experimenten. Mede daardoor slepen de onderhandelingen langer aan dan voorzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties