Nog een monstertransfer op til of niet? Gareth Bale reageert op transferspeculaties

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Nog een monstertransfer op til of niet? Gareth Bale reageert op transferspeculaties
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gareth Bale (28) veroverde dinsdagavond de Europese Supercup met Real Madrid, maar het is nog steeds niet helemaal duidelijk of de Welshman ook effectief het seizoen zal uitdoen bij de Spaanse topclub.

De voorbije weken en maanden werd er druk gespeculeerd over de toekomst van Bale. De gewezen vleugelspeler van Tottenham Hotspur zou uit de schaduw van Cristiano Ronaldo willen treden en bovendien zou ook Real Madrid niet meteen ‘neen’ zeggen tegen een verkoop van de Welshman. Manchester United en Chelsea werden al genoemd als potentiële nieuwe club.

Dinsdagavond, na de overwinning tegen Manchester United, reageerde Bale op de geruchten. “Ik ben gewoon geconcentreerd op het voetbal. Ik lees de geruchten niet en probeer er ook niet naar te luisteren.”

"Of Real heeft aangegeven dat het me wil verkopen? Neen. (lacht)

“Ik ga er nog steeds van uit dat ik bij Real Madrid blijf. Ik geniet van het voetbal en wil prijzen winnen met deze club. Of Real heeft aangegeven dat het me wil verkopen? Neen. (lacht) Zo’n gesprek heb ik alleszins nog niet gehad met het bestuur.”

“Ik wil gewoon weer topfit worden. De voorbije negen maanden kon ik niet altijd voluit gaan. Daar wil ik nu komaf mee maken. Ik wil fitter worden en matchritme opdoen”, besloot Bale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties