Anderlecht-huurling goed begonnen bij nieuwe club: "Nu een coach die veel met me praat"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 1 reacties

Anderlecht-huurling Aaron Leya Iseka voelt zich goed bij Zulte Waregem

Anderlecht-huurling goed begonnen bij nieuwe club: "Nu een coach die veel met me praat"
Foto: © photonews

Aaron Leya Iseka viel tegen STVV goed in, maakte een strafschopdoelpunt en werd door Francky Dury een weekje later beloond met een basisplaats. De huurling van Anderlecht scoorde prompt zijn tweede van het seizoen. "Maar ik wil nog veel progressie maken", is hij nog allerminst verzadigd.

“Ik persoonlijk moet nog beter worden en ook als ploeg moeten we nog wat sterker worden de komende weken. Dat ik in het begin van het seizoen op de bank moest beginnen was natuurlijk niet makkelijk, maar we hebben een druk programma met Europese wedstrijden dus alles kan gebeuren.”

Francky Dury kiest voor de open communicatie: “Ik heb onder Hasi en Garcia nooit veel met de coach gepraat, omdat die vooral bezig waren met de basisploeg. Hasi sprak wel met de jeugd, maar dat was pas later. Dury spreekt vaak met me.”

Natuurlijk zou ik graag de eerste keuze worden van Dury ...

“Speciaal nodig heb ik dat niet, maar het doet wel deugd en het helpt me vooruit, dan weet ik ook meteen waar ik nog allemaal moet aan werken. Al heb ik ook van mijn jaar bij Marseille veel opgestoken. Ik heb altijd mogen meetrainen bij de A-kern, dus dan zit je continu met goede spelers te werken.”

“Natuurlijk zou ik dit seizoen graag de eerste keuze worden van Dury. Dat is ook een van mijn doelen persoonlijk. Maar ik wil vooral progressie boeken. Misschien is dit voor mij inderdaad wel het jaar waarin ik de neus aan het venster moet steken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties