Zlatan ziet het al zitten met Lukaku: "Krachtpatser en hij maakt ons beter"

Zlatan ziet het al zitten met Lukaku: "Krachtpatser en hij maakt ons beter"

Het moet ongeveer de meest originele manier aller tijden geweest zijn om een nieuw contract aan te kondigen: Zlatan 'Jezus' Ibrahimovic die een rode duivel een stevige handdruk gaf. Een directe verwijzing naar Romelu Lukaku.

Ibrahimovic tekende tot het einde van het seizoen. Hij heeft immers nog niet wat hij wou: de titel in Engeland. "Ik ben hier nog niet klaar", zei hij. "Dit jaar speel ik zo goed als gratis. Ik kom terug om de cirkel rond te maken. Ik wil eindigen waarmee ik gestart ben."

Met Romelu Lukaku hoopt hij straks een koningskoppel te vormen. "Ik ben blij dat Romelu erbij is. Met hem is ons team sterker dan vorig seizoen. Hij heeft andere kwaliteiten dan Rashord en mij. Hij is een krachtpatser. Hij zal kwaliteit brengen", vertelt hij over de Rode Duivel bij ESPN.

Romelu mocht 9 hebben, ik upgrade mijn cijfer

"I mean, hij belde mij op en vroeg: bro, kan ik het nummer 9 van jou hebben? Ik zei: 'luister, ik zit niet in een positie om het jou moeilijk te maken. Ik wil dat jij gelukkig bent en je welkom voelt. Ik zal het nummer tien nemen. Ik ben eigenlijk nooit weggeweest. Ik heb alleen mijn nummer geüpgrade."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties