Verrassende avond in Europa League ... en dat is opsteker voor Essevee - bekijk hier de volledige uitslagen én potindeling

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Verrassende avond in Europa League ... en dat is opsteker voor Essevee - bekijk hier de volledige uitslagen én potindeling
Foto: © photonews

Anderlecht kent zijn lot in de Champions League, morgennamiddag zal het vooral in Waregem nagelbijtend op de stoel afwachten zijn. Essevee heeft wel een flinke opsteker mogen noteren op donderdagavond.

De bekerwinnaar was al een tijdje zeker van de poules in de Europa League. Lange tijd gingen menig fan en analist ervan uit dat zij in pot 4 zouden terechtkomen, al hielden wij op onze webstek steevast rekening met pot 3.

En uiteindelijk is het ook zover gekomen. Doordat er flink wat verrassingen vielen in de slotronde van de Europa League (de uitschakeling van Club Brugge door AEK Athene, Vardar Skopje schakelde Fenerbahçe uit, Rosenborg ging voorbij Ajax en ook Sheriff Tiraspol, Skenderbeu en nog enkel teams konden stunten.

Pot 3 of pot 4, maakt het een wezenlijk verschil? Zeker en vast. Onder meer Hoffenheim wordt op die manier ontlopen, in pot 4 zitten met Lugano en Ostersund op papier enkele haalbare kaarten.

De volledige potindeling:

Ziet u kansen voor Essevee op overwintering?

72%
28%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties