Charly Musonda stuurde zijn kat naar Belgische U21, dit heeft Johan Walem daarover te zeggen

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Tubeke
| 21 reacties
Charly Musonda stuurde zijn kat naar Belgische U21, dit heeft Johan Walem daarover te zeggen
Foto: © Photonews

Grote verrassing bij de Belgische U21 woensdag, want Charly Musonda Junior kwam niet naar Tubeke. De youngster van Chelsea werd nochtans op de afspraak verwacht, maar gaf aan niet te komen om zijn persoonlijke toekomst (uitleenbeurt?) te regelen. Johan Walem reageert.

"Het klopt, Charly Musonda Jr is hier niet. Het is misschien wat vreemd, maar de bond heeft daarop geantwoord. Veel heb ik daar niet aan toe te voegen eigenlijk", aldus Johan Walem. "Of ik contact opnam met Chelsea? Ik heb meer dan genoeg werk met de spelers die momenteel hier zijn."

Te snel naar het buitenland vertrekken niet altijd de beste oplossing, al blijft het een ervaring

"Ik ga het met deze groep doen, met veel inzet, wil en zin om er het beste van te maken tegen Turkije. We willen een perfecte start maken richting het EK."

Het is opmerkelijk dat er bovendien veel spelers uit de Belgische competitie bij de Belgische beloften zitten. "Dat is een beetje logisch, er zit veel kwaliteit in België. Te snel naar het buitenland vertrekken is niet altijd een goede oplossing, al blijft het wel een ervaring. Er zijn wel verschillende spelers die het goed doen in het buitenland."

Onze redacteur ter plaatse spreekt vandaag niet enkel met Roberto Martinez, Johan Walem en de Rode Duivels, maar ook met enkele spelers van de U21. De komende dagen nog veel leuk leesvoer dus op onze webstek!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties