Wat met dat nieuwe contract voor Martínez? "Volstrekt overbodig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Wat met dat nieuwe contract voor Martínez? "Volstrekt overbodig"

Volg België nu via WhatsApp!

Het kwam toch als een verrassing, toen Chris Van Puyvelde aankondigde dat er bij een kwalificatie voor het WK met Martínez zou gesproken worden over een contractverlenging.

Het is immers dezelfde fout die de voetbalbond eerder al met Wilmots maakte voor het WK van 2014 in Brazilië. Ook Peter Vandenbempt ziet er het nu niet van in.

"Mogelijk verraden door zijn enthousiasme over de fijne samenwerking met deze uiterst charmante en gemotiveerde (vak)man heeft Van Puyvelde dit altijd vervelende item volstrekt overbodig op de agenda (van de journalisten) gezet", aldus de commentator in Het Nieuwsblad.

Het is een fabel dat spelers voor het tornooi willen weten of de bondscoach er nadien nog is. Het maakt hen niet uit

-Peter Vandenbempt

"Vreemd genoeg hebben beide partijen er baat bij het contract vooral niet te verlengen voor Rusland. De definitieve evaluatie wordt bepaald door de prestaties en resultaten op de eindronde."

Het kwam dus te vroeg. "Pas daarna weet je of er nog een basis is om voort te gaan of niet. En het is een fabel dat spelers voor het tornooi al willen weten of de bondscoach er nadien nog is, dat onzekerheid daarover hen parten zou spelen. Geloof mij, het maakt hen niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties