Reactie Prachtgoal, maar Van Acker kon het niet geloven: "We weten nochtans dat Beerschot Wilrijk zo'n 'truuken' heeft..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Roeselare
| 7 reacties
Prachtgoal, maar Van Acker kon het niet geloven: "We weten nochtans dat Beerschot Wilrijk zo'n 'truuken' heeft..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare speelde tegen Beerschot Wilrijk voor de leidersplaats, maar keek aan het einde van de wedstrijd tegen een 0-4 nederlaag aan. Vooral de eerste was van erg mooie makelij.

Als u hem nog niet gezien heeft, die ingestudeerde vrije trap van Beerschot Wilrijk, dan raad ik u aan om hier eens te gaan kijken. Prachtig gedaan, maar Thibaut Van Acker baalde toch.

"Het is op een lullige manier dat we die tegengoal geslikt hebben. We weten dat ze zo'n truuken hebben en toch lieten we ons verrassen. Na vijf minuten kwamen we op achterstand. Ook al speelden we thuis, tegen een ploeg als Beerschot is dat nooit makkelijk."

Het was te weinig, dat beseffen we ook

-Thibaut Van Acker

"Eigenlijk konden we niet genoeg doelgevaar creëren om hier iets te rapen. Enkel die bal op de lat, maar het was te weinig. Dat beseffen we ook", ging hij verder.

Gepanikeerd wordt er niet. "We blijven rustig en kijken naar de volgende wedstrijden. We mogen nu vooral niet beginnen twijfelen", sloot hij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties