Kostbare misser Lukaku is bij Mourinho niet blijven hangen: "Het is niet zijn schuld dat we geen drie punten pakten"

Maarten Cattaert
| 3 reacties
Kostbare misser Lukaku is bij Mourinho niet blijven hangen: "Het is niet zijn schuld dat we geen drie punten pakten"
Foto: © photonews

Met vier goals na vier speeldagen kan Lukaku al mooie statistieken voorleggen bij zijn nieuwe club Manchester United. Dat konden er vijf zijn, maar Lukaku verzuimde zijn tweede van de avond te maken tegen Stoke City na een opgelegde kans. Een misser die coach Mourinho hem niet kwalijk neemt.

Manchester United kwam zaterdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van Stoke City. Lukaku tekende voor de belangrijke 1-2, maar kon niet beletten dat zijn team op corner een vermijdbare tegengoal slikte en beide partijen zich tevreden moesten stellen met een punt. De wedstrijd had er echter volledig anders kunnen uitzien in minuut 81, toen Lukaku een voorzet van Valencia hoog over doel mikte.

Ik ben gelukkig met Lukaku's prestatie, met of zonder doelpunten -

José Mourinho

Een kostbare misser die United de zege kon opleveren. Mourinho nam zijn spits, al goed voor vier doelpunten in evenveel wedstrijden, na de wedstrijd meteen in bescherming.

"Met een extra doelpunt winnen we met 3-2 maar zonder die tegengoal winnen we met 2-1 en doet Lukaku's gemiste kans er niet meer toe. Ik ben gelukkig met Lukaku's prestatie met of zonder doelpunten, want zijn totale bijdrage is goed. Het is niet door zijn schuld dat we geen drie punten pakken", is the special one duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties